Salatele lui și ale ei, salate de morcovi. Dacă totul în viață ar fi atât de ușor de acomodat.Îi place picant. Cayenne. Caju prăjit. EVOO. Extra tahini.Îi place dulce, și sassy. Stafide. Lămâie în plus. Extra verde. Semințe de cânepă de pluș.Acest duo de salate de morcovi se potrivește destul de bine în viața mea. Rețetele sunt similare, dar cu câteva modificări subtile pot personaliza fiecare rețetă pentru a se potrivi gusturilor diferite.Încercați una sau serviți ambele. Farfurie cu niște felii de avocado cu unt și lămâie proaspătă pentru un platou super de vară pentru a lumina orice masă de cină sau prânz... Aromele curate de morcov ras sau mărunțit + țelină infuzată cu lămâie, tahini, piper negru și pătrunjel vibrant strălucesc în ambele salate.A lui. Picant și neted. Cu un plus de piper cayenne, un strop de ulei de măsline extravirgin, tahini suplimentar și un indiciu de caju tocat cu nuci pentru o anumită textură. Un indiciu opțional de condiment de ardei iute afumat.A ei. Stafidele dulci și un strop suplimentar de sirop de arțar se amestecă cu sucul proaspăt de lămâie și cu coaja de lămâie strălucitoare. O doză suplimentară de semințe de cânepă pernă și pătrunjel.Fă-o masă. Această salată este o garnitură minunată. Îmi place alături de o hummus pita (spanac Hummus Pitas) - sau orice fel de mâncare principală folosind fasole rustică, cum ar fi năut sau chiar niște linte de pământ. Hummusul de usturoi se împerechează perfect cu aceste arome.Am servit această salată alături de burgerii mei de cartofi dulci. Prăjiturile coapte cu fasole rustică și cartof dulce s-au împerecheat frumos cu morcovul strălucitor și texturile crocante de țelină.A lui.A ei.Shred, grătar sau bărbierit? Mă simțeam simplu, așa că m-am apucat de curățător. Ați putea folosi o răzătoare de cutie, un tocător de mandolină și chiar un robot de bucătărie de lux. Dar tocmai mi-am apucat curățătorul de mână și am ras legumele în forme ciudate, lungi și largi, subțiri. A lucrat pentru mine!Dimensiune de servire: aceste salate fac aproximativ 4-5 căni în total. Suficient pentru a servi 2-3 porții mari de până la 6 porții laterale mai mici.Fapte nutriționale (numai versiunea dulce) întreaga rețetă conține:calorii: 387kcal, grăsimi: 14g, carbohidrați: 61G, proteine: 12g, fibre: 13griche în vitaminele A, C, potasiu și fier.Salată de morcovi cu ardei picant (His)4 morcovi medii, mărunțiți sau rasi3 tulpini de țelină, ras sau tocat fin3/4 cană pătrunjel cu frunze plate, tocat mărunt (inclusiv tulpini)1/4 cană caju prăjit/sărat, tocat2 linguri semințe de cânepă decojite crude1 lingură de tahini 1 linguriță ulei de măsline extravirgin1 linguriță sirop de arțar sau agave5 liniuțe piper negru fin3-4 liniuțe pudră de cayenne (după gust pentru căldură)2-3 linguri suc meoptional: pudră de chili afumată după gust (sau câteva stropi fum lichid)salată de morcovi dulci și Sassy (a ei)4 morcovi medii, mărunțiți sau rasi3 tulpini de țelină, ras sau tocat fin1 cană pătrunjel cu frunze plate, tocat mărunt (inclusiv tulpini)2-3 linguri stafide, organice2 linguri semințe de cânepă decojite crude2 lingurițe tahini 2 lingurițe sirop de arțar sau agave4 liniuțe piper negru fin1 - 2 liniuțe pudră de cayenne (după gust pentru căldură)3 linguri suc ciupituri pentru Meopțional: 1/2 cană ceapă dulce, tocată sau 1/2 cană măr, tocată mărunt