Dunk cu trei brânză
Three-Cheese Dunk este un aperitiv fără gluten și lacto ovo-vegetarian. O porție conține 119 calorii, 7 g de proteine și 5 g de grăsimi. Această rețetă servește 24 și costă 58 de cenți per porție. Dacă aveți sare, brânză, hrean și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 19%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Broccoli Cheese Dunk, Broccoli with Cheddar Cheese "Dunk și Slam Dunk".
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, combinați brânza de vaci, maioneza, hreanul, muștarul, sare și piper; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza.
Transferați într-un castron mic. Încorporați brânza cheddar, brânza albastră și ceapa. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 1 oră sau până se răcește.
Serviți cu pere, mere, legume sau biscuiți.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Moet & Chandon White Star (). Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Moet & Chandon White Star ()]()
Moet & Chandon White Star ()
White Star este o șampanie mai moale. Este bine echilibrat și armonios, cu arome subtile de pâine prăjită caldă și turtă dulce. Finalul este susținut de o notă de miere.