Dulce italiană cârnați Ragout cu Linguine

Dulce italiană cârnați Ragout cu Linguine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 649 calorii, 24g de proteine, și 29G de grăsime per portie. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de sare și piper măcinat, ardei gras, sos marinara și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu #SundaySupper ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 67%. Rețete similare includ Ragout de cârnați cu linguină, Linguine cu cârnați italieni de pui, roșii și supă de Kale, și Cârnați italieni dulci sau fierbinți.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez sau o tigaie mare la foc mediu-mare. Gătiti cârnații în loturi până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 5 minute.
Transferați cârnații fierți pe o farfurie în timp ce gătiți cârnații rămași. Întoarceți toate cârnații în cuptorul olandez și adăugați ceapa și usturoiul. Gatiti si amestecati pana cand ceapa este translucida, aproximativ 5 minute. Se amestecă ardeii grași roșii și verzi. Gatiti pana cand ardeii sunt fragede, inca 7-10 minute.
Se amestecă roșiile tăiate cubulețe, sosul marinara, vinul roșu și pătrunjelul. Condimentează cu sare și piper. Acoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, până când toate legumele sunt fragede, aproximativ 30 de minute.
În timp ce sosul fierbe, umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați linguina și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme la muscatura, aproximativ 11 minute.
Scurgeți bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă.
Serviți sosul peste linguină.