Dulce De Leche Torte (Volador)
Reteta dulce de leche Torte (Volador) ar putea satisface pofta de Sud în jurul valorii de 1 oră. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 313 calorii. Pentru $1.11 pe portie, veți obține un desert care servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr cofetari, dulce de leche, acompaniament: înghețată naranjillansau înghețată vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Dulce De Leche Milkshake (Malteada de Arequipe o Dulce de leche), Dulce De Leche, și Dulce De Leche Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 400 F cu rack-ul in mijloc. Periați Generos o foaie mare de copt cu ulei vegetal.
Se amestecă gălbenușurile, laptele și sarea.
Puneți făina într-un castron mare și faceți o fântână în centru.
Adăugați amestecul de gălbenușuri la bine și amestecați ușor cu o furculiță, trăgând treptat făina cea mai apropiată de amestecul de ouă pentru a face o pastă. Frământați toată făina rămasă cu mâinile pentru a forma un aluat (aluatul va fi foarte ferm).
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru și frământați, pudrând ușor cu făină suplimentară, după cum este necesar, până când este neted și elastic, 8 până la 10 minute.
Aplatizați aluatul într-un disc, apoi sferturi și formați fiecare sfert într-o bilă.
Păstrând aluatul rămas acoperit cu un prosop de bucătărie (nu pânză de pământ), întindeți ferm 1 bucată pe o suprafață curată într-o rundă de 12 inci, ridicând și întorcând aluatul după cum este necesar. (Aluatul va fi ușor lipicios, dar se va ridica ușor; rotund va fi foarte subțire, cu margini inegale.)
Transferați pe foaia de copt și coaceți până când marginea este aurie și se ondulează, aproximativ 5 minute. Întoarceți cu grijă și coaceți până când sunt fierte și ambele părți sunt aurii în unele locuri (ridicați pentru a verifica), încă 3 până la 4 minute.
Transferați într-un raft pentru a se răci.
Repetați cu aluatul rămas. (Patiseria se va suprapune pe rafturi.)
Se amestecă dulce de leche și apă într-un castron. Dacă amestecul nu este tartinabil, încălziți într-o cratiță mică și grea la foc mediu-mic, amestecând până se omogenizează. Subțire cu apă suplimentară, dacă este necesar.
Aranjați 1 strat de patiserie pe o farfurie de servire și întindeți uniform cu umplutură de 2/3 cană. Repetați cu încă 2 straturi de patiserie și umplutura rămasă, stivuind straturi.
Praful rămas strat de patiserie cu zahăr cofetari și aranja pe partea de sus.
Pentru a servi, tăiați sau crăpați torte în porții folosind 2 linguri mari.
* Rundele de patiserie pot fi făcute cu 3 zile înainte și păstrate în pungi sigilabile la temperatura camerei.* Torte, fără zahăr de cofetărie, poate fi asamblat cu 2 ore înainte și păstrat, acoperit slab cu folie, la temperatura camerei. Praf cu zahăr de cofetărie chiar înainte de servire.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.