Dulce De Leche plăcintă cu înghețată
Această rețetă servește 8 și costă 70 de cenți pe porție. O porție conține 390 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, scorțișoară, arahide și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru Vara. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Dulce De Leche Milkshake (Malteada de Arequipe o Dulce de leche), Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere, și Inghetata Dulce de Leche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Într-un castron mediu, amestecați firimiturile de cracker graham cu untul, scorțișoara și nucșoara. Apăsați firimiturile într-o farfurie de sticlă sau ceramică de 9 inci pentru a forma o crustă uniformă.
Coaceți crusta în centrul cuptorului timp de 8 minute, sau până se rumenesc ușor.
Lăsați înghețata să se dezghețe la frigider timp de 15 minute. Scoateți înghețata într-un castron mare și, folosind un mixer electric, bateți-o până când este foarte moale, dar nu se topește.
Întindeți înghețata înmuiată în coaja plăcintei și congelați cel puțin 1 1/2 ore sau până când înghețata este fermă.
Tăiați plăcinta în pene și serviți cu sosurile de desert și arahide.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Înghețata poate fi asociată cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "