Dulce De Leche-Desert De Înghețată Mocha

Dulce de leche-Mochan Ice Cream Desert ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție conține 495 calorii, 4G de proteine, și 31g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați biscuiți graham, frișcă, lichior cu aromă de cafea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Plăcintă cu înghețată Dulce de leche cu sos de fudge Mocha, Desert dulce de Leche stratificat, și Dulce De Leche Milkshake (Malteada de Arequipe o Dulce de leche) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. Aranjați biscuiții într-un singur strat într-o tavă de copt 15x10x1-inch. Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Se amestecă zahărul brun. Aduceți la fierbere. Se fierbe 2 minute.
Se ia de pe foc. Se amestecă nucile pecan.
Se toarnă și se întinde peste biscuiți.
Coaceți 10 minute. Se răcește 30 de minute sau până se răcește.
Zdrobiți biscuiții în firimituri grosiere.
Presărați jumătate de firimituri în fundul vasului de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri).
Tăiați și scoateți cutia din înghețata dulce de leche.
Tăiați înghețata în felii groase de 1/2 inch. Aranjați feliile peste firimituri, suprapunându-se ușor.
Întindeți înghețata cu spatula până când apăsați ferm. Congelați 1 oră sau până când este ferm.
Așezați toppingul de înghețată cu fudge fierbinte într-o pungă de plastic resigilabilă de 1 litru.
Tăiați o gaură mică în colțul inferior al sacului cu topping. Strângeți punga pentru a țeava Fudge topping peste înghețată. Împrăștiați jumătatea rămasă de firimituri de pralină peste stratul de fudge. Congelați 30 de minute sau până când fudge este ferm.
Tăiați și scoateți cutia din înghețata de cafea.
Tăiați înghețata în felii groase de 1/2 inch. Aranjați feliile peste firimituri, întinzând înghețata până se omogenizează; apăsați ferm. Congelați în timp ce pregătiți toppingul.
Bateți frisca într-un castron mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți în lichior.
Se întinde deasupra desertului. Dacă doriți, garnisiți cu bucle de ciocolată. Congelați 4 ore sau până când este ferm.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 20 până la 30 de minute înainte de servire.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "