Dulce De Leche Crepes
Dulce De Leche Crepes ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 99 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 30 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați unt, lapte, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Clătite de arahide cu umplutură dulce de leche, Dulce De Leche Crepes / crepas Salguero, și Clătite crocante cu sos Dulce de Leche.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti clătite, lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Puneți făina, laptele, 1 linguriță de zahăr și oul într-un blender. Procesați până la neted. Acoperiți și răciți 30 de minute.
Încălziți o tigaie de crep de 8 inci sau o tigaie antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Scoateți tigaia de pe foc.
Se toarnă un aluat de 1/4 cană în tigaie; înclinați rapid tigaia în toate direcțiile, astfel încât aluatul acoperă tigaia cu o peliculă subțire. Gatiti aproximativ 1 minut.
Ridicați cu atenție marginea crepului cu o spatulă pentru a testa gradul de coacere. Crepul este gata să se întoarcă atunci când poate fi scuturat liber din tigaie și partea inferioară este ușor rumenită. Întoarceți creponul; gătiți 30 de secunde pe cealaltă parte.
Puneți crep pe un prosop; rece. Repetați procedura până când se utilizează tot aluatul. Stivați crepele între straturi simple de hârtie de ceară sau prosoape de hârtie pentru a preveni lipirea acestora.
Așezați 1 crep, rumenit cu fața în jos, pe o farfurie. Lingura aproximativ 1 1/2 linguri Dulce De Leche jos centrul de crep.
Rulati Crep, și locul pe un platou termorezistent. Repetați procedura cu clătitele rămase și Dulce de Leche.
Ungeți untul peste vârfurile de clătite; presărați cu zahăr. Se fierb crepele 2 minute sau până se rumenesc ușor.