Dulce De Leche, Batoane magice cu nucă de cocos și ciocolată

Dulce de Leche, nucă de cocos și ciocolată chip Magic baruri ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 15. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 472 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de lapte condensat, slănină, fasole de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Dulce De Leche Batoane cu ciocolată cu nucă de cocos, Dulce De Leche Brown Unt ciocolată Chip Cookie Baruri, și Bare de streusel cu piersici de nucă de cocos prăjite cu Dulce de leche {gf} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Căptușiți o tigaie metalică de 9 x 13 inci cu hârtie pergament, lăsând până la 1 inch de consolă. Pulverizați hârtia cu spray de ulei vegetal.
Într-o cratiță medie, gătiți untul la foc moderat, amestecând ocazional, până când este parfumat și rumenit, aproximativ 4 minute. Răsturnați untul într-un castron mare și congelați până se solidifică, aproximativ 15 minute.
Folosind un mixer electric portabil, bateți zahărul, semințele de vanilie și gălbenușul de ou în unt la viteză medie până la amestecare.
Adăugați făina și sarea și bateți până se formează firimituri umezite. Apăsați firimiturile în tigaia pregătită și coaceți în treimea inferioară a cuptorului timp de aproximativ 25 de minute, până când crusta este setată și rumenită ușor.
Între timp, ștergeți vasul folosit pentru a face crusta. Într-o tigaie medie, gătiți slănina la foc moderat până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Scurgeți slănina pe prosoape de hârtie și lăsați să se răcească. În castron, aruncați nuca de cocos cu chipsurile de ciocolată, migdalele și slănina.
Într-un alt castron, bateți dulce de leche cu laptele condensat; se toarnă două treimi din acesta în crustă. Apăsați ușor amestecul de nucă de cocos-slănină peste dulce de leche.
Stropiți deasupra amestecul de dulce de leche rămas.
Coaceți barele timp de 35 până la 40 de minute, până se rumenesc ușor deasupra.
Transferați tigaia într-un raft și lăsați barele să se răcească la temperatura camerei, apoi dați-le la frigider până când sunt ferme, aproximativ 1 oră. Scoateți cu grijă barele din tigaie și îndepărtați hârtia.
Tăiați în bare și serviți.