Dulce Bunny Cupcakes
Dulce Bunny prajiturele ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 705 calorii. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de cremă de brânză, zahăr pudră, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Dulce li ' l Bunny Cupcakes, Bunny Cupcakes, și Bunny Cupcakes.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați glazura și culoarea verde a alimentelor până se omogenizează bine. Prajiturele Frost.
În castron mediu cu mixer electric, bateți crema de brânză, zahărul pudră, laptele și extractul de lămâie la viteză medie până la omogenizare. Formați aluatul de brânză cremă în 6 iepurași.
Decorați iepurașii cu decoruri de bomboane și decorați glazura.
Așezați iepurașii pe cupcakes înghețate.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru Cupcakes. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.