Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați dulce. Această rețetă servește 8 și costă 69 de cenți pe porție. O porție conține 303 calorii, 13g de proteine, și 1g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. 205 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați nectar de agave, fasole pinto, fasole nordică excelentă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată Dulce, Dulce, Dulce De Porumb, Tăiței de cartofi dulci cu busuioc, Fetan și porumb dulce Miso Carbonara, și Cartofi prăjiți cu nuci, zahăr brun și sos dulce de Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Se amestecă untul de mere, îndulcitorul, ketchup-ul, apa, ceapa, chimenul, sarea și cayenne într-un castron mare până se combină bine.Se amestecă fasolea și se toarnă totul într-un vas de copt de 2 litri sau caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Mere
îndulcitor
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Toppinguri, Opționale
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Coaceți timp de 50 până la 60 de minute sau până când este fierbinte și Bulbuc. Alternativ, puteți lăsa amestecul să fiarbă la foc mic într-un crockpot timp de 4 până la 6 ore.