Duck a L ' Orange
Duck a L ' Orange ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1731 calorii, 47G de proteine, și 153G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 3,28 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați unt, amidon de porumb, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Duck L ' Orange, Duck a L ' Orange, și Duck L ' Orange pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți amestecul de orez conform instrucțiunilor pachetului. Înțepați bine pielea de rață cu o furculiță. Chestii vag Rățușca cu amestec de orez sălbatic. Deschiderile gâtului frigarui; legați copanele împreună.
Așezați pieptul în sus pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială. Într-un castron mic, combinați concentratul de suc de portocale, mierea, untul și sosul de soia; deoparte.
Se coace, neacoperit la 350 de metri cubi timp de 1 oră. Ungeti cu amestec de suc de portocale.
Coaceți cu 1-1 / 2 până la 2 ore mai mult sau până când un termometru pentru carne citește 180% pentru rățușcă și 165% pentru umplutură, ungându-se ocazional cu amestec de suc de portocale. (
Scurgeți grăsimea din tigaie pe măsură ce se acumulează).
Acoperiți ușor cu folie dacă Rățușca se rumenește rapid. Acoperiți și lăsați să stea 20 de minute înainte de a îndepărta umplutura și sculptura. Aruncați orice sos rămas.
Pentru sosul de portocale, într-o cratiță mică, combinați concentratul de suc de portocale și apa; aduceți la fierbere.
Combinați amidonul de porumb și apa rece până se omogenizează. Se amestecă în sos de portocale; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Se condimentează cu sare.