Dublu germană dulce plăcintă cu ciocolată
Reteta placinta de ciocolata dulce dublu GERMAN ar putea satisface pofta Europeană în jurul valorii de 4 ore și 45 de minute. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 45 de porții cu 65 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr, Ciocolata germană a brutarului, toppingul cu bici răcoroși și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Dublu German Ciocolata Mini Cupcakes, Tort de ciocolată dulce GERMAN, și Tort De Ciocolată Dulce Germană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor cu microunde 5 oz. ciocolata si 1/4 cana de lapte în castron mare microwaveable pe mare 1-1 / 2 la 2 min. sau până când ciocolata este aproape topită, amestecând după 1 min. Se amestecă până când ciocolata este complet topită și amestecul este bine amestecat.
Adăugați crema de brânză, zahărul și laptele rămas; bateți cu biciul până se amestecă. Se amestecă ușor în bici rece; lingură în crustă. Congelați 4 ore sau până când este ferm.
Scoateți plăcinta din congelator aproximativ 30 min. înainte de servire.
Se lasă să stea la temperatura camerei sau se pune la frigider până se înmoaie ușor. Topiți ciocolata rămasă conform instrucțiunilor de pe pachet; stropiți peste plăcintă.