Dublu cires semi-freddo
Dublu cherry semi-freddo este un fel de mâncare parte care servește 8. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 331 calorii. 99 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de cireșe, ouă, zahăr glazură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 25%. Rețete similare sunt Blackberry Semi-freddo, Limoncello și zmeură semi-freddo, și Ciocolată, fistic și Nuga semi-freddo.
Instrucțiuni
Puneți deoparte o mână (aproximativ 50g) de cireșe fără sâmburi.
Așezați restul într-o tigaie mare așezată la foc mediu cu smântâna și 50g zahăr glazură. Aduceți la fierbere, apoi fierbeți ușor timp de 5 minute până când cireșele încep să se înmoaie. Bateți cu grijă într-un blender, apoi treceți printr-o sită.
Se toarnă puțin din crema de cireșe fierbinți peste gălbenușurile de ou, se bate bine, apoi se toarnă înapoi în tigaie. Gatiti aproximativ 5 minute mai mult sau pana cand amestecul s-a ingrosat putin si va acoperi spatele unei linguri de lemn.
Se toarnă printr-o sită într-un castron, se acoperă suprafața cu folie alimentară, apoi se lasă să se răcească complet.
Bateți albușurile până se formează vârfuri tari, apoi amestecați restul de 50g zahăr, câte 1 lingură pe rând. Continuați să bateți până când amestecul este rigid și seamănă cu spuma de ras. Se amestecă o treime din amestec în crema răcită, se amestecă până se încorporează bine, apoi se pliază ușor prin amestecul rămas în 2 merge.
Tapetați o cutie de pâine de 900g cu folie alimentară.
Se toarnă amestecul în staniu, apoi se acoperă cu folie alimentară și se pune la congelator timp de aproximativ 3 ore până când începe să înghețe. Amestecați cireșele întregi în amestecul semi-congelat, apoi reveniți la congelator timp de cel puțin 8 ore sau de preferință peste noapte.
Serviți tăiat în felii cu niște fructe de pădure sau sandwich între napolitane.