Dublu ciocolata Paste Daneză

Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete în cutia de rețete, Double chocolate Easter Danish ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 770 calorii, 15g de proteine, și 48G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,25 USD pe porție. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 1 oră și 25 de minute. Un amestec de lapte cald, lapte, zahăr auriu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Paște. 134 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Weekend De Paște: Cupcakes Cu Tort De Morcovi Cu Două Etaje, O pâine daneză și fabricarea pâinii la Jo Jo ' s Danish Bakery, și Brânză De Ciocolată Daneză.
Instrucțiuni
Faceți aluatul cu o zi înainte dacă aveți timp. Bateți laptele și oul într-un ulcior.
Puneți făina, drojdia, zahărul și untul într-un robot de bucătărie cu un vârf de sare. Pulsați până când amestecul începe să se unească, dar este încă pătat cu bucăți de unt. Sfat într-un castron și folosiți-vă mâinile pentru a lucra în conținutul ulciorului. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă, frământați ușor, apoi întindeți-l într-un dreptunghi și pliați cele două laturi scurte, astfel încât marginile să se întâlnească în mijloc, apoi pliați din nou în mijloc.
Rulați și pliați încă de două ori, înflorind suprafața în timp ce lucrați. Acoperiți aluatul cu folie alimentară, apoi lăsați-l la frigider cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Pentru umplutură, introduceți 150g de migdale într-un robot de bucătărie cu zahărul glazurat și pudra de cacao și blitz până se combină.
Se adaugă untul și albușul de ou, se pulsează într-o pastă, apoi se pliază în ciocolată și se lasă deoparte.
Împărțiți aluatul în două și apăsați o jumătate în baza unei forme de tort antiaderente de 23 cm.
Întindeți umplutura peste mijlocul aluatului, lăsând o margine și acoperiți cu aluatul rămas. Se acoperă cu folie alimentară și se lasă la loc cald aproximativ o oră.
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Bateți gălbenușul de ou cu laptele și periați deasupra pentru a glazura.
Se presară cu migdalele rămase și puțin zahăr tos și se coace timp de 40-50 de minute până se umflă și devin aurii. Se lasă să se răcească o oră.
Amestecați zahărul glazurat cu câteva picături apă rece pentru a face o glazură curgătoare și stropiți-l peste tort.
Serviți în pene cu cafea sau cu înghețată pentru desert.