Dublu-brânză și Prosciutto Calzone

Dublu-brânză și Prosciutto Calzone
Dublu-brânză și Prosciutto Calzone ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 41G de grăsime, și un total de 661 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.26 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, cățel de usturoi, brânză de capră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma aluatul de pizza refrigerat, puteți urma acest fel principal cu Pizza De Desert La Grătar ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Escarole Calzone: Calzone di Ricottan e Escarola, Broccoli și brânză Calzone, și Cârnați și trei brânză Calzone.

Instrucțiuni

1
Poziționați rack-ul în mijlocul cuptorului; preîncălziți la 425 buc.F. Aruncați primele 5 ingrediente într-un castron mediu. Se condimentează cu piper. Desfaceți aluatul în dreptunghi pe foaia de copt cu margini. Mound umplere transversal pe jumătatea inferioară a aluatului, lăsând 1-inch de frontieră pe laturi. Îndoiți jumătatea superioară a aluatului. Crimp marginile pentru a sigila; ori colțuri sub pentru a forma jumătate de cerc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
CuptorCuptor
2
Coaceți până se umflă și se rumenesc, aproximativ 18 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Periați cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Se transferă în platou și se taie în 4 bucăți.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Castellani Chianti Annata. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Revista