Dublu Banana Placinta Cu Crema De
Dublu Banana placinta cu crema este un vegetarian desert. O porție conține 688 calorii, 9g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,04 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână scurtare, apă cu gheață, sare de masă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Plăcintă Cu Cremă Dublă Cu Banane, Căpșuni și plăcintă cu cremă, și Piersici și cremă de plăcintă baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 375 grade F, aranjați raftul în treimea superioară și așezați o foaie de copt pe raft în timp ce cuptorul se încălzește.
Între timp, rulați aluatul pe o suprafață ușor făinată până la un cerc cu diametrul de 12 inci cu grosimea de aproximativ 1/8 inci.
Transferați aluatul într-un vas de plăcintă de 9 1/2 inci și tăiați marginile, astfel încât să existe o consolă de 1/2 inci. Folosiți excesul de aluat pentru a apăsa crusta în placa de plăcintă. Îndoiți marginea crustei înapoi pe sine și apăsați, după cum doriți, într-o crustă decorativă. (Poate fi făcută cu 2 zile înainte și păstrată acoperită în frigider până când este gata de utilizare.)
Pierce fundul crustei peste tot cu o furculiță. Liniați plăcinta cu folie de aluminiu, astfel încât să depășească ușor și să acopere marginile crustei de plăcintă și să se umple cu orez nefiert, fasole uscată sau greutăți de copt.
Așezați vasul de plăcintă pe foaia de copt și coaceți până când crusta este setată și marginile sunt ușor umflate, aproximativ 25 de minute.
Adunați folia împreună și îndepărtați împreună cu greutățile. Continuați să coaceți crusta până când este bine aurie, aproximativ 15 minute.
Scoateți pe o grătar și lăsați să se răcească câteva minute înainte de umplere.
Între timp, curățați 1 banană și puneți-o într-un blender cu lapte, gălbenușuri de ou, amidon de porumb, zahăr, vanilie și sare și procesați până la neted.
Se toarnă într-o cratiță mică, se aduce la foc mic la foc mediu și se gătește, amestecând constant până când amestecul bule și este gros, aproximativ 7 până la 8 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă untul, câteva bucăți la un moment dat, până se topește. Puneți deoparte să se răcească ușor.
Se toarnă umplutura în coaja plăcintei și se netezește uniform cu o spatulă. Feliați restul de 3 banane în bucăți de 1/2 inci și aranjați deasupra cremă. Smooth frisca peste partea de sus, capacul vag în plastic, și a stabilit în frigider până la rece și a stabilit, cel puțin 3 ore.
Într-un castron mare, amestecați făina, sarea și zahărul până se combină bine. Folosind mâinile curate, adăugați unt și aruncați până când este doar acoperit. Frecați untul între degetul mare și arătător pentru a-l încorpora în amestecul de făină până când untul este în bucăți de dimensiuni de fasole lima și se reunește în aglomerări de dimensiuni de un sfert atunci când este stors în palmier, aproximativ 2 minute.
Se adaugă scurtarea, se aruncă până se acoperă doar cu făină, apoi se freacă în amestec de făină până când amestecul formează bucăți de mărimea mazărelor (ar trebui să rămână niște bucăți mari) și se reunesc în aglomerări de mărimea pumnului atunci când sunt stoarse, aproximativ 1 minut.
Stropiți în jumătate de apă cu gheață și greblați prin amestec cu degetele până când tocmai ați umezit.
Stropiți în apa rămasă 1 lingură la un moment dat și pieptănați amestecul cu degetele pentru a umezi. Va trece de la a fi o mizerie shaggy la a veni împreună. Aluatul este suficient de umed atunci când este umezit, dar nu este umed atunci când este presat. (Nu suprasolicitați aluatul sau va deveni dur.)
În timp ce rotiți vasul cu 1 mână, împingeți aluatul între cealaltă palmă și partea laterală a bolului pentru a se aduna într-o bilă. Întoarceți aluatul pe o bucată de folie de plastic, apăsați-l într-un disc plat, apoi închideți-l în folie.
Așezați în cea mai rece parte a frigiderului (de obicei raftul inferior din spate) cu cel puțin 30 de minute înainte de rulare și formare într-o crustă.