Dublu Amaretto Semifreddo cu sos strălucitor auriu

Dublu Amaretto Semifreddo cu sos strălucitor auriu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați dublu Amaretto Semifreddo cu sos strălucitor auriu. O porție conține 498 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $3.59 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 96 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați prăjiturile amaretti, zahărul cofetarilor, smântâna grea și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Ciocolata-Amaretto Semifreddo, Semifreddo de nuga de migdale cu sos de ciocolată dulce-amăruie (Semifreddo al Torrone), și Dublu Ciocolata Brownie Semifreddo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți prăjiturile amaretti într-o pungă de plastic resigilabilă și bateți-le cu un sucitor până când aveți firimituri: ar trebui să ajungeți cu un amestec de firimituri grosiere și fine, dar nu fiți atât de brutali încât să ajungeți cu nisip.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri AmarettiCookie-uri Amaretti
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
2
Puneți albușul de ou într-un bol și bateți până la vârfuri moi. Într-un castron separat bateți smântâna până se formează vârfuri moi, apoi pliați în albușul de ou. Puteți folosi un mixer manual pentru viteză și nu este nevoie să spălați bătătoarele între baterea albușurilor și smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Îndoiți zahărul cofetarilor și lichiorul amaretto, apoi pliați firimiturile de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie
1/2 Cană De Stropi De Portocale și Maro1/2 Cană De Stropi De Portocale și Maro
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
4
Umpleți 6 matrițe dariole, împachetați amestecul, tamponându-l și netezind partea superioară. Apoi acoperiți fiecare cu folie de plastic și puneți-l la congelator, lăsând cel puțin 6 ore sau peste noapte (și nu mai mult de 1 săptămână).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Pentru a face sosul, puneți conservele și lichiorul amaretto într-o cratiță mică și aduceți la fierbere, amestecând împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Se fierbe 1 minut, apoi se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor înainte de a turna într-un ulcior mic de lapte sau smântână. Se lasă să se răcească, apoi se acoperă și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
7
Când sunteți gata să serviți semifreddo-ul, așezați fundul fiecărei matrițe dariole, pe rând, într-un castron cu apă fiartă doar pentru o scurtă baie de 30 de secunde, ștergeți apa, apoi puneți o farfurie mică sau farfurie deasupra, răsturnați matrița și întoarceți semifreddo-ul (înmuiați din nou dacă nu va ieși prima dată) și lingurați puțin din sosul auriu și strălucitor peste el. Aș pune și sticla de amaretto și 6 pahare pe masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
ShotShot
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Revista