Drept În Sus Deviled Ouă

Drept în sus Ouă Deviled ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 74 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 28 ar spune că a lovit la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de bucăți de slănină, muștar brun picant, iaurt ca alternativă sănătoasă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Parsi Deviled Eggs – ouăle deviled inspirate din India au cilantro, suc de lămâie și miere în ele pentru a le face delicioase, Ouă Benedict Ouă Deviled, și Ouă verzi și ouă de șuncă Deviled pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ouăle într-o oală mare și acoperiți cu apă rece. Se aduce la fierbere la foc mediu, apoi se stinge focul, se acoperă și se lasă să stea 15 minute.
Scurgeți apa din oală și umpleți cu apă rece pentru a răci ouăle. Schimbați apa de două ori, astfel încât ouăle să se răcească rapid.
Cojiți ouăle și feliați o bucată mică de pe fund, astfel încât să stea în poziție verticală. Feliați treimea superioară din fiecare și salvați vârfurile. Îndepărtați cu grijă gălbenușurile de ouă cu o lingură mică și puneți-le într-un castron de dimensiuni medii. Rupeți gălbenușurile de ou cu un masher de cartofi.
Adăugați toate ingredientele rămase, cu excepția slăninei și arpagicului.
Se amestecă până se amestecă bine și se omogenizează.
Transferați amestecul într-o pungă eliberabilă, tăiați colțul pungii și introduceți umplutura în fiecare ou.
Presărați fiecare cu arpagic tocat și bucăți de slănină, dacă doriți. Acoperiți cu blaturile de ou și aranjați-le pe un platou de servire.