Dreena ' s Chocolate Pumpkin Pie
Dreena ' s Chocolate Pumpkin Pie este o fără lactate desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 146 calorii. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pulbere de săgeată, zahăr nerafinat, sare de mare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, Tarta festivă de naut Dreena, și Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 buc. F. Puneți un vas metalic sau de sticlă peste o cratiță la foc mediu-mic și umplut cu câțiva centimetri de apă (sau folosiți un cazan dublu).
Adăugați 1 1/4 căni de chipsuri de ciocolată în castron și amestecați ocazional pe măsură ce apa fierbe (nu fierbe), lăsând ciocolata să se topească. În timp ce ciocolata se topește, într-un robot de bucătărie, adăugați amestec de plăcintă cu dovleac (răzuind totul din cutie), zahăr, pulbere de săgeată și sare.
Pur și simplu până când este foarte neted, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Odată ce ciocolata este topită, adăugați la robotul de bucătărie și pur și simplu cu amestec de dovleac, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Se toarnă amestecul în crusta de plăcintă (răzuind toată umplutura) și vârful plăcintei înainte și înapoi ușor pentru a distribui uniform umplutura.
Presărați 2 linguri de chipsuri de ciocolată.
Coaceți timp de 15 minute, apoi reduceți căldura la 350 de minute și coaceți încă 35 de minute, până când plăcinta este setată (centrul poate fi moale, dar se va seta mai departe pe măsură ce se răcește).
Scoateți cu grijă din cuptor și puneți-l pe raftul de răcire.
Lăsați să se răcească complet înainte de feliere, refrigerând dacă doriți.
Mai Multe Rețete Vegane De Ziua Recunoștinței
Fasole Verde Friptă Cu Lămâie