Dragostea și bucuria vin la tine, și la wassail ta prea!
Această rețetă servește 10 și costă 1,2 USD pe porție. O porție conține 282 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați portocale, bețișoare de scorțișoară, mere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. 1834 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Săptămâna iubirii: iubim ... Cupcakes cu cartofi dulci graham, Ceai Wassail, și Wassail.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade Fahrenheit.Scoateți miezul merelor fără a pătrunde complet în măr – un baller de pepene galben funcționează bine. Umpleți fiecare măr cu aproximativ o lingură de zahăr din trestie nerafinat.
Așezați merele în foaia de copt. Puneți o portocală cu treisprezece cuișoare și puneți-o în foaia de copt.
Coaceți merele și portocalele împreună timp de patruzeci de minute.În timp ce merele și portocala se coc, se toarnă cidru de mere și coniac într-o oală cu fund greu și se încălzește la foc moderat.
Bateți în ghimbir pudră și nucșoară rasă. Nu aduceți vasul la fierbere.
Tăiați un pătrat mic din muselina de unt și puneți ienibaharul și scorțișoara în pătrat; legați cu sfoară de gătit 100% bumbac și plutiți acest plic de condimente în vas pe măsură ce se încălzește.Bateți gălbenușurile de ou până la culoare deschisă și dați deoparte. Într-un castron separat, bateți albușurile până se formează vârfuri tari. Îndoiți gălbenușurile de ou în albușuri, apoi temperați ouăle turnând încet o jumătate de cană wassail în ouă.
Scoateți plicul de condimente din vas și turnați ouăle.
Transferați într-un bol cu pumn. Float mere coapte și portocale în wassail și servi de cana, topping fiecare mult cu o felie mică de pâine prăjită, dacă se dorește.