Dovlecel și piure de cartofi cu cimbru
Dovlecelul și piureul de cartofi cu cimbru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 184 calorii. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cap la magazin și ridica Butternut suc de fructe, sare de mare, smântână, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Dovlecel-piure de cartofi, Dovleac Și Piure De Cartofi, și Piure de dovleac Yam 'n Butternut.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Așezați dovleceii, tăiați cu fața în jos, pe foaia de copt cu margini.
Se toarnă 1 cană de apă în fundul tigaiei și se coace la 400 timp de 40 până la 45 de minute sau până când dovlecelul este fraged când este străpuns cu o furculiță.
Scoateți dovleceii din cuptor.
Puneți cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă cu 2 inci; adăugați 1 lingură de sare de mare. Aduceți la fierbere la foc mare; reduceți focul la minim și fierbeți 20 până la 25 de minute sau până se înmoaie.
Se scurge și se pune înapoi în oală. Când dovlecelul este suficient de rece pentru a atinge, scoateți carnea de pe piele și adăugați dovlecei la cartofi.
Topiți untul într-o tigaie mică și adăugați cimbru; se fierbe aproximativ 1 minut.
Adăugați amestecul de unt, piperul, sucul de portocale, smântâna și restul de 2 lingurițe de sare de mare la dovlecei și cartofi. Se pasează până se omogenizează și se amestecă bine.