Dovlecel Prăjit Murat
Dovlecelul prăjit murat este un fără gluten, fără lactate și vegetarian garnitură. O porție conține 199 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână dovlecei, ulei de măsline, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Dovlecel murat cu salvie și Cardamom, Tartină de dovlecei cu ou prăjit și nucă, și Dovlecei de nucă și paste de salvie prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți oțet, sare, zahăr și 3 căni de apă într-o cratiță și încălziți la foc mediu-mic până când sarea și zahărul se dizolvă.
Curățați dovleceii cu un cojitor de legume.
Tăiați în sferturi transversal și răzuiți semințele.
Tăiați sferturile în jumătate, apoi în 1/4-in.- felii largi.
Tăiați din nou în jumătate.
Se toarnă suficient ulei într-o oală mare adâncă pentru a ajunge la cel puțin 3/4 in. sus; încălziți la 325 pe un termometru prăjit. Se prăjesc dovleceii în loturi, întorcându-se des, până se înmoaie și se rumenesc, 3 până la 5 minute.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Se prăjește salvie până când este crocant, aproximativ 45 de secunde; scurgere. Se prăjește usturoiul până devine auriu, 1 până la 2 minute; scurgere. Economisiți ulei pentru o altă utilizare.
Puneți dovleceii într-o tigaie de terină sau de sticlă (cel puțin 1 1/2-qt. Dimensiune). Se acoperă cu usturoi și salvie și se toarnă suficientă saramură răcită pentru a acoperi cu 1/2 in. Se răcește cel puțin 1 oră.
Faceți înainte: până la 1 zi, răcită.