Dovlecel gratinat cu ciuperci sălbatice și slănină crocantă

Dovlecel gratinat cu ciuperci sălbatice și slănină crocantă
Butternut Squash Au Gratin cu ciuperci sălbatice și slănină crocantă ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 205 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Un amestec de ceapă verde, brânză ricotta parțial degresată, slănină tăiată în centru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Dovleac de nucă și Gratin de cartofi cu ciuperci și șalotă, Dovleac Paleo / Vegan De Nucă Gratinată Cu Șalotă Crocantă, și 2ways2percent: Pizzan de dovlecei de nucă și piure cremos de dovlecei de nucă cu scoici și slănină.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ulei; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
4
Adăugați ceapa verde; saut 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
5
Adăugați 6 cani de squash; saut 2 minute. Reduceți căldura la mediu-scăzut și amestecați 1/4 linguriță de sare. Gatiti, acoperit, 15 minute sau pana se inmoaie. Creșteți căldura la mediu-mare. Gatiti, neacoperit, 2 minute sau pana cand lichidul se evapora, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Puneți amestecul de dovlecei într-un castron mare; se pasează cu un tocător de cartofi sau furculiță până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Gătiți slănina într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Scoateți slănina din tigaie, rezervând picături în tigaie; zdrobiți slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Adăugați chanterelles, shiitakes și salvie la picături; saut 8 minute sau până când ciupercile sunt rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ChanterelleCiuperci Chanterelle
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
10
Adăugați stoc; gatiti 3 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
11
Adăugați amestecul de ciuperci, restul de 2 căni de dovlecei tăiați cubulețe, restul de 1/4 linguriță de sare, 1 uncie de brânză Parmigiano-Reggiano, brânză ricotta și piper negru la amestecul de piure de dovlecei, amestecând pentru a combina. Puneți amestecul de dovlecei într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 11 x 7 inci, sigur pentru pui de carne, acoperit cu spray de gătit. Acoperiți cu folie; coaceți la 350 timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
12
Scoateți tigaia din cuptor; aruncați folia.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
14
Combinați slănina, restul de 1 uncie Parmigiano-Reggiano și ciupercile de stridii într-un castron; se presară peste gratin. Se fierbe 6 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci De StridiiCiuperci De Stridii
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
15
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate32
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista