Dovlecel cu mandarină și glazură de salvie

Dovlecel cu mandarină și glazură de salvie
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten, primar și vegetarian? Dovlecelul cu mandarină și glazură de salvie ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 16 porții cu 161 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, dovlecei de nucă, frunze de salvie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Dovlecel Cu Mandarină Și Glazură De Salvie, Supă de dovlecei și salvie cu pesmet de salvie, și Salată Prăjită De Dovlecei De Nucă Cu Vinetă De Mandarină-Rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați gâtul de pe fiecare dovleac. Curățați gâturile și tăiați-le transversal în felii generoase de 1/3 inch grosime. Suprapuneți felii în 2 vase mari de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
3
Se presară sare și piper. Lingură 6 linguri suc de mandarină peste dovlecei. Lingura crema peste squash; punct cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De MandarineSuc De Mandarine
UntUnt
Suc De FructeSuc De Fructe
CremăCremă
4
Coaceți dovleceii până când încep să se rumenească, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se amestecă coaja de mandarină în restul de 10 linguri de suc; stropiți peste dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarinăMandarină
Suc De FructeSuc De Fructe
SucSuc
6
Așezați 1 frunză de salvie deasupra fiecărei runde de dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
7
Coaceți până când dovleceii sunt foarte fragede și blaturile se rumenesc în pete, cu aproximativ 30 de minute mai mult (nu întoarceți dovleceii în niciun moment). (Poate fi pregătit cu 4 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Lăsați să stea la temperatura camerei. Înainte de servire, încălziți în cuptorul 375 F până se încălzește, aproximativ 15 minute.)
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate15
Revista