Dovlecel Balsamic
Dovlecelul Balsamic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 205 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP servește 6 și costă $1.5 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei, piper măcinat grosier, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Dovlecel Balsamic La Grătar, Dovlecei la grătar cu vinetă balsamică de lămâie, și Dovlecel Balsamic La Grătar Cu Miere Cu Avocado Și Feta.
Instrucțiuni
Aruncați dovleceii cu ulei, sare și piper într-un castron mare. Aranjați dovleceii în 1 strat în 2 tigăi de copt puțin adânci (adâncime de 1 inch). Se fierbe 1 tigaie de dovlecei la 3 până la 5 inci de la foc, fără a se întoarce, până se rumenesc în pete și începe să se înmoaie, 4 până la 6 minute.
Stropiți 2 linguri de oțet peste dovlecelul fript și agitați tigaia de câteva ori, apoi continuați să fierbeți până când cea mai mare parte a oțetului se evaporă, aproximativ 2 minute.
Se presară 1/4 cană de brânză peste dovlecelul fript și se fierbe până se topește brânza, încă aproximativ 1 minut. Gatiti tigaia ramasa de dovlecei in acelasi mod. Se răcește la temperatura camerei și se servește presărat cu nuci de pin.
Dovlecelul Balsamic (fără nuci de pin) poate fi făcut cu 3 ore înainte și păstrat la temperatura camerei sau răcit, acoperit.
Presărați cu nuci de pin chiar înainte de servire.