Dovlecel, bacon & Brie gratinat

Dovlecel, bacon & Brie gratin necesită în jurul valorii de 50 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 576 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.02 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Funcționează bine ca o garnitură destul de scumpă. Un amestec de bulion de legume, orez risotto, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 117 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Briose Brie, dovlecei și ardei roșu, Dovlecel de vară și gratin de roșii, și Gratin de andive belgiene cu slănină (Gratin D ' endives Ardennaise) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei într-o cratiță mare și grea, introduceți dovleceii și prăjiți 10-12 minute până când sunt aurii.
Se scoate cu o lingură cu fante și se lasă deoparte.
Încălziți uleiul rămas în tigaie și adăugați slănina, ceapa și usturoiul. Gatiti la foc mic aproximativ 6-8 minute sau pana se inmoaie si usor auriu. Sfat în orez și se amestecă până când boabele încep să pop.
Se toarnă vinul și se lasă înapoi în timp ce sfârâie și se absoarbe în orez. Se amestecă bine, apoi se toarnă aproximativ o treime din stocul fierbinte și se mărește focul până la moderat. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand stocul este absorbit. Repetați cu stocul rămas, în două loturi. Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 20 de minute, iar orezul ar trebui să fie fraged.Preîncălziți grătarul la cea mai înaltă setare.
Scoateți orezul de pe foc, pliați ușor dovleceii și condimentați după gust. Puneți totul într-un vas mare ignifug. Feliați brie și așezați deasupra orezului.
Puneți vasul sub grătarul fierbinte timp de 3-4 minute până când brie clocotește.