Dovlecei Umpluți La Grătar

Dovlecei Umpluți La Grătar
Zucchini umplute la grătar este un fără gluten felul principal. O porție conține 305 calorii, 16g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de nuci de pin, dovlecei, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Dovlecei Umpluți La Grătar, Dovlecei Umpluți La Grătar, și Dovlecei Umpluți La Grătar Mediteranean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Ungeți dovlecelul cu ulei de măsline și puneți-l pe grătar, tăiați cu fața în jos. Având grijă să nu gătiți prea mult, grătați dovlecelul până când este moale, dar nu moale, mutându-l pe partea rece a grătarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Scoateți din grătar și lăsați să se răcească. Scoateți cu grijă interiorul și puneți-l pe o placă de tăiere, lăsând pielea și o jantă robustă până la capăt. Se toacă și se rezervă carnea de dovlecel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
1
Sotati ceapa in 1 lingura de ulei, intr-o cratita, la foc mediu-mare pana incepe sa se rumeneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați partea albă a scallionilor, stafidele și nucile de pin și sotati încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
3
Se adaugă orezul și se amestecă până se acoperă, apoi se adaugă stocul, bățul de scorțișoară, păstăile de cardamom, anasonul stelar, frunza de dafin și ardeiul iute. Se amestecă până se amestecă bine, apoi se reduce focul și se acoperă. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 8 minute. Aruncați bățul de scorțișoară, frunza de dafin, cardamomul, anasonul și ardeiul iute. Amestecați dovleceii tocați rezervați, blaturile de scallion verde închis tocate și coaja de lămâie. Se amestecă amestecul în cojile de dovlecel, se acoperă cu brânză rasă și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Lamaie, Coaja Proaspat RasaLamaie, Coaja Proaspat Rasa
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Revista