Dovlecei Umflați
Dovleceii umflați ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 307 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 6. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de ceapă, piper, hrean și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Clătite Pufoase, Om de zăpadă cu jet, și Clătite Pufoase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați dovleceii și ceapa într-o oală cu apa. Se aduce la fierbere, se reduce focul la minim și se fierbe 15 minute, până se înmoaie.
Se scurge, se răcește și se amestecă.
Se amestecă în 2 linguri unt, hrean, sare și piper.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 1 litru.
Topiți restul de 3 linguri de unt într-o cratiță la foc mediu și amestecați firimiturile de cracker până se rumenesc.
Se amestecă oul în amestecul de dovlecei piure. Scoateți în vasul de copt pregătit și acoperiți cu amestecul de cracker crumbs.
Coaceți 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până când toppingul este crocant.