Dovlecei, roșii uscate la soare și tartă Mozarella

Dovlecei, roșii uscate la soare și tartă Mozarella
Dovlecelul, roșiile uscate la soare și tarta Mozarella necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 323 calorii, 11g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați roșii uscate la soare, busuioc, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce este destul de rău. Încercați Dovlecei, roșii uscate la soare și tartă Mozarella, Anghinare și paste de roșii uscate la soare, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Întindeți produse de patiserie pe suprafața făinoasă până la un pătrat gros de 1/8 inch. Tăiați marginile de patiserie pentru a forma rotunde de 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
2
Transferați în tigaie de 11 inci cu fund detașabil. Îndoiți în consolă pentru a forma laturi duble groase. Pierce cu furculiță. Capac; se răcește 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
3
Preîncălziți cuptorul la 425 F. Linia de patiserie cu folie; umpleți cu fasole sau greutăți de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
4
Coaceți patiseria până când părțile sunt setate, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Îndepărtați folia și fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Coaceți crusta până când fundul devine maro auriu, apăsând cu spatele furculiței dacă se formează bule, aproximativ 8 minute. Se răcește 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Reduceți temperatura cuptorului la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Presărați mozzarella peste fundul crustei. Se acoperă cu 6 linguri parmezan, roșii, busuioc, ceapă verde și oregano. Aranjați rundele de dovlecei în cercuri concentrice pentru a acoperi partea superioară a tartei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
ParmezanParmezan
TomateTomate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
BusuiocBusuioc
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
9
Bateți ouăle, jumătate și jumătate, sare și piper într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
PiperPiper
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
10
Se toarnă amestecul în tartă.
11
Se presară cu 1/4 cană parmezan rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
12
Coaceți tarta până când crema este setată și crusta este maro aurie, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista