Dovlecei prăjiți cu Parmigiano-Reggiano și lămâie de la 'Franny' s
Dovleceii prăjiți cu Parmigiano-Reggiano și lămâie de la 'Franny' s ar putea să fie doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 266 calorii, 14g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de semințe de struguri, sare kosher, piper proaspăt crăpat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Fasole Verde În Unt Și Lămâie Cu Parmigiano Reggiano, Broccoli prăjit cu usturoi, lămâie și Parmigiano-reggiano, și Salată de țelină și ciuperci Shitake cu lămâie și Parmigiano-Reggiano.
Instrucțiuni
Feliați fiecare dovlecel pe lungime în sferturi; dacă este necesar, feliați din nou fiecare sfert în jumătate pentru a face bețișoare groase de 3/4 inci.
Așezați dovleceii într-o strecurătoare așezată peste un castron și aruncați cu sarea.
Lăsați să stea 30 de minute.
Pentru a face aluatul: într-un castron mediu, amestecați amidonul de porumb și făina, apoi amestecați sifonul.
Bateți dovlecelul foarte uscat cu prosoape de hârtie.
Într-o friteuză sau o oală grea, încălziți cel puțin 2 inci de ulei până la 375 km F. lucrând în loturi, înmuiați mai multe bețișoare de dovlecel la un moment dat în aluat, coborâți cu grijă în ulei și prăjiți până devin aurii, aproximativ 3 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge, apoi condimentați cu sare și mult piper.
Serviți dovleceii cu pene de lămâie și brânză rasă.
Nota lui Andrew: Presaltarea dovlecelului este foarte importantă.
Lăsarea cărnii apoase a legumelor să absoarbă sarea timp de 30 de minute asigură un rezultat bine condimentat, aromat. Și nu vă zgâriți cu ardeiul negru—acest fel de mâncare are nevoie de acea mușcătură agresivă.