Dovlecei prăjiți cu ceapă picantă

Dovlecei prăjiți cu ceapă picantă
Dovlecelul prăjit cu ceapă picantă este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 313 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare kosher, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Dovlecei prăjiți, varză de Bruxelles și ceapă, Tacos de dovleac prăjit cu ceapă caramelizată și parmezan, și Dovlecei prăjiți și varză de Bruxelles cu afine, mere și ceapă.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o abilitate marepeste căldură medie-mare. Gatiti ceapa, amestecandadesea, până când ușor carbonizate și înmoaiedar nu se încadrează în afară, 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
2
Adăugați fulgi de piper roșu și aruncați pentru a combina.
3
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați în suc de lămâie șimiere de albine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
4
Se lasă să se răcească, apoi se amestecă în coaja de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
5
Faceți înainte: se poate face ceapă Picantă3 zile înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Prăjiturănuci pe o foaie mică de copt cu margini, amestecând ocazional,până se rumenesc, 6-8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Se lasă să se răcească; se toacă grosier.
3
Creșteți temperatura cuptorului la 400 de bucăți de suc de fructe și 1/4 cană de ulei într-un castron mediu; se condimentează cu sare și piper.Împărțiți între 2 foi de copt cu margini;vas de rezervă. Friptură, netulburată, până lade licitație, 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De FructeSuc De Fructe
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
CuptorCuptor
4
Întoarceți dovleceii în castron; adăugați alune,pătrunjel, mentă, maghiran și ceapă picantă și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
MaghiranMaghiran
PătrunjelPătrunjel
CeapăCeapă
Suc De FructeSuc De Fructe
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Transferați amestecul de dovlecei într-un platou mare de servire, zdrobiți brânza de capră și stropiți cu restul de 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Suc De FructeSuc De Fructe
Ulei De GătitUlei De Gătit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate97
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista