Dovlecei prăjiți cu ceapă caramelizată, Gorgonzola și salvie prăjită crocantă

Dovlecei prăjiți cu ceapă caramelizată, Gorgonzola și salvie prăjită crocantă
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Dovleceii prăjiți cu ceapă caramelizată, Gorgonzolan și salvie prăjită crocantă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 42 de cenți pe porție. O porție conține 125 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ceapă, dovlecei de nucă, frunze de salvie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Quiche de dovleac prăjit cu ceapă caramelizată, Gorgonzolan și salvie, Plăcintă cu paste de dovleac și Gorgonzola Rigatoni cu salvie prăjită, și Tacos de dovleac prăjit cu ceapă caramelizată și parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați dovleceii cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din AmbeleMerisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2
Prăjiți dovleceii într-un cuptor preîncălzit de 177° până se înmoaie, aproximativ 30-40 de minute și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Între timp, încălziți uleiul și topiți untul într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați ceapa și gătiți la foc mic până se caramelizează, aproximativ 40-60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Se adaugă usturoiul și se sotează câteva minute și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6
Topiți untul într-o tigaie și lăsați-l să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați frunzele de salvie și sotati până când sunt crocante, aproximativ 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
8
Adăugați totul în tigaie și aruncați untul rumenit pentru a acoperi și scoateți-l de pe foc când gorgonzola începe să se topească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista