Dovlecei Pane Deconstruite
Dovlecelul panificat deconstruit necesită aproximativ 23 minute de la început până la sfârșit. Pentru 44 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 4. O porție conține 84 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, linguriță ulei de măsline, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Oh legumele mele. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Dovlecei Pane Deconstruite, Tigaie Manicotti deconstruită cu tăiței de dovlecei, și Manicotti de spanac deconstruit cu cartofi spiralizați și dovlecei.
Instrucțiuni
Așezați bucățile de pâine în robotul de bucătărie și procesați până se formează firimituri fine.
Încălziți 1 linguriță de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare, învârtindu-se pentru a acoperi.
Adăugați pesmet, condimente italiene și un vârf de sare; gatiti pana se rumeneste, aproximativ 2 minute.
Transferați pesmetul în castron și ștergeți cu grijă tigaia.
Încălziți uleiul de măsline rămas în tigaie la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți 3 minute, amestecând ocazional, până se înmoaie.
Adăugați dovleceii și gătiți încă 10-12 minute, continuând să amestecați ocazional, până când legumele sunt de culoare maro auriu și dovleceii s-au înmuiat.
Adăugați sare și piper după gust și acoperiți cu amestec de pesmet și parmezan înainte de servire.