Dovlecei, nuci și pâine plată cu brânză albastră
Zucchini, nuc și brânză albastră necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $1.64 pe portie. O porție conține 302 calorii, 15g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, nuci, aluat cu pâine plată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Încercați Brânză albastră și biscuiți de nuc, Tartă De Nucă Cu Brânză Albastră, și Cheesecake Cu Nucă De Brânză Albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți aluatul cu pâine plată; lăsați să se ridice și să se modeleze în 4 ovale pe foile de copt conform instrucțiunilor. Acoperiți și lăsați deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 47
Așezați o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați dovlecelul, sarea și piperul; sotati 8 minute.
Adăugați ceapa și nucile; sotati 1 minut.
Combinați brânza ricotta și brânza albastră într-un castron mic.
Împărțiți jumătate din amestecul de dovlecei uniform între 4 ovale de aluat plat; punctați uniform cu amestecul de brânză. Se acoperă cu amestecul de dovlecei rămas și oregano.
Coaceți la 475 timp de 15 minute.