Dovlecei Marinați
Dovlecelul marinat este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 156 calorii. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face aproximativ 25 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți oțet distilat, dovlecei, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Încercați Salată De Dovlecei Bătută, Supă De Dovlecei Bătută Răcită, și Zucchini Marinata (Salată De Dovlecei Marinată) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1/4 cană de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați felii de dovlecei și usturoi; gătiți și amestecați până când începeți să se rumenească, dar doriți ca dovlecelul să rămână ferm și să nu devină moale, 3 până la 4 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă în oțet, mentă, sare și piper. Se amestecă uleiul de măsline rămas. Se pune lingura într-un borcan și se păstrează acoperit la frigider.