Dovlecei la grătar cu vinetă balsamică de busuioc

Dovlecelul la grătar cu vinaigretă balsamică de busuioc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegană are 123 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 82 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sirop de arțar, usturoi, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Dovlecei la grătar cu vinetă balsamică de lămâie, Salată de piersici cu pui de busuioc la grătar și vinetă albă balsamică-miere, și Roșii la grătar și tăiței de dovlecei cu busuioc cu glazură balsamică.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați busuiocul tocat, oțetul, muștarul, mierea și usturoiul.
Șoptind, amestecați în ulei.
Filetați dovleceii pe frigarui subțiri, astfel încât rundele să fie plate și bucățile să se atingă.
Periați generos cu vinetă de busuioc.
Așezați dovleceii pe un grătar pe un pat solid de cărbuni medii sau la foc mediu pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 4 până la 5 secunde). Închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gatiti pana se rumenesc pe fiecare parte, 5 pana la 7 minute in total; întoarceți o dată.
Împingeți dovleceii din frigarui pe un platou.
Stropiți cu vinaigreta rămasă.
Se ornează cu crenguțe de busuioc.
Se adaugă sare și piper după gust.