Dovlecei japonezi și ceapă
Nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Dovleceii și ceapa japoneză ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 110 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. Un amestec de ulei vegetal, dovlecei, semințe de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Cartof Dulce Alb Japonez Și Talpă Cu Dovlecei, Conopidă, Dovlecei Și Ceapă, și Dovlecei Și Ceapă Murate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă ceapa și se fierbe 5 minute.
Adăugați dovleceii și gătiți, amestecând, aproximativ 1 minut. Se amestecă sosul teriyaki, sosul de soia și semințele de susan. Gatiti pana cand dovleceii sunt fragede, aproximativ 5 minute. Se amestecă piperul măcinat și se servește imediat.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.