Dovlecei de iarnă prăjiți și păstârnac cu glazură de sirop de arțar și migdale Marcona

Squash de iarnă prăjită și păstârnac cu glazură de sirop de arțar și migdale Marconan este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 289 calorii. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați migdale marconan, sirop de arțar, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este perfect pentru Iarna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Dovlecei De Iarnă Prăjiți Și Păstârnac Cu Glazură De Sirop De Arțar Și M, Legume de iarnă prăjite cu glazură de arțar-ghimbir, și Brie la cuptor cu unt de arțar-dovleac, miere, migdale Marconan și Pepitas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Vas de copt din sticlă de 11x7x2 inci cu unt.
Combinați kabocha și Butternut squash șiparsnips în castron mare. Se topește untul în miccratiță la foc mediu.
Bateți în next5 ingrediente.
Adăugați la amestecul de dovlecei șitoss pentru a acoperi.
Transferați amestecul pentru a fi pregătitvas de copt. Faceți înainte: se poate face 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Aduceți în camerătemperatura înainte de a continua.
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Acoperiți dovlecelulamestec cu folie.
Coaceți acoperit 40 de minute.Descoperă; coaceți până când toate legumele sunt delicate, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Stropițicu migdale și coaceți 10 minute.