Dovlecei De Iarnă Prăjiți

Dovlecei De Iarnă Prăjiți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați dovleceii de iarnă prăjiți. Această rețetă servește 3 și costă 2,26 USD pe porție. O porție conține 707 calorii, 7g de proteine, și 35g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. Un amestec de oțet balsamic, zahăr granulat, frunze de salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Dovlecei De Iarnă Prăjiți, Dovlecei De Iarnă Prăjiți, și Dovlecei De Iarnă Prăjiți Cu Ghimbir.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Cojiți dovlecelul cu un cojitor de legume. Înjumătățiți pe lungime, aruncați semințele, apoi tăiați în zaruri de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
3
Se pune într-un castron mare și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Încălziți untul într-o tigaie medie la foc mediu-mare. Când untul încetează să spumă și a devenit un maro deschis, trageți tigaia de pe foc și adăugați imediat salvie, zahăr, oțet (stați înapoi pentru a nu se împrăștia), melasă și condimente prăjite freca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se amestecă bine și se lasă să fiarbă la foc mediu-mic timp de 1 până la 2 minute pentru a contopi aromele.
6
Se toarnă amestecul de oțet peste dovlecel și se aruncă bine, apoi se transferă într-o foaie de copt grea sau într-un vas de copt suficient de mare pentru a ține dovlecelul într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
7
Se introduce la cuptor și se prăjește, aruncând cel puțin o dată, până când este foarte fraged și caramelizat, aproximativ 1 oră. Puneți deoparte până când este suficient de rece pentru a manipula, dar încă cald, astfel încât lichidele să fie curgătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
8
Creșteți temperatura cuptorului pentru a se fierbe.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
9
Lucrând în loturi, dacă este necesar, transferați dovlecelul cald și toate lichidele de gătit într-un robot de bucătărie și procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
10
Transferați într-un vas gratinat cu unt de 1 1/2 halbă sau 6 până la 7 (1/2 cană) ramekins, acoperiți cu biscotti sfărâmați și puneți sub broiler timp de 5 până la 8 minute sau până când biscotti este ușor prăjit. De asemenea, puteți refrigera până la 5 zile sau puteți îngheța până la 2 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscottiBiscotti
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
11
Variație pentru dovlecelul de butternut afumat: gătiți dovlecelul pregătit pe o foaie de copt într-un grătar acoperit cu chipsuri înmuiate pentru a da un gust ușor afumat. Înlocuiți în oricare dintre rețetele care necesită dovlecei prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
12
Dacă gătiți kabocha, ghindă sau alte dovlecei greu de curățat, tăiați în jumătate, scoateți semințele și frecați interiorul și tăiați marginile cu amestecul de oțet/melasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Suc De Fructe KabochaSuc De Fructe Kabocha
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
13
Așezați pe o foaie de copt, tăiați părțile în sus și prăjiți la 400 de grade F până se înmoaie. Scoateți și curățați.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
14
Serviți piureul singur ca garnitură pentru pui prăjit, curcan sau carne de porc; amestecați în mămăligă chiar înainte de sfârșitul gătitului; folosiți ca umplutură pentru ravioli; transformați-vă într-o supă; sau folosiți pentru a aromatiza pastina. Sau omiteți Salvia, condimentați cu scorțișoară măcinată și nucșoară proaspăt rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
Pui PrăjitPui Prăjit
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
PastinaPastina
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
RavioliRavioli
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții3
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiIarnă
Revista