Dovlecei cu Ravioli de ciuperci în sos de unt cu trufe

Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă dovlecelul cu ravioli de ciuperci în sos cu unt cu trufe. Această rețetă servește 2 și costă 2,31 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23 g de proteine, 24 g de grăsimi și un total de 550 de calorii. Vă este adus de Allrecipes. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat mediteranean. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Mergeți la magazin și luați unt, usturoi, ravioli cu ciuperci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este pe placul a 3 bucătari și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 49%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și homar poșat cu unt, ravioli Muscade de Provence, sos cu unt cu trufe, ravioli cu ciuperci sălbatice cu sos unt de alune și ravioli cu prosciutto și ciuperci cu sos cu unt rumenit cu busuioc.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă cu sare la fiert. În timp ce apa se încălzește, topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare la foc mediu și gătiți usturoiul până când este parfumat, dar nu se rumenește, aproximativ 1 minut. Se amestecă feliile de dovlecel și se gătesc până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute. Asezonați după gust cu sare și piper.
La aproximativ 5 minute după ce ați început să gătiți dovlecelul, amestecați ravioli cu ciuperci în apa clocotită.
Lasă-le să se gătească până încep să plutească, aproximativ 5 minute; Scoateți ravioli cu o lingură cu fantă și adăugați-le în dovlecei. Topiți încă 1 lingură de unt cu ravioli și dovleceii și stropiți vasul cu ulei de trufe. Aruncați ușor ravioli și dovleceii pentru a le acoperi bine cu unt și ulei de trufe și serviți.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Italiană în meniu? Încercați să combinați cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Stoltz Organic Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Stoltz Pinot Noir organic]()
Stoltz Pinot Noir organic
Acest Pinot se arată bine prin culoarea sa profundă bogată și aroma florală pentru un pinot noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin fie să întâmpine anii de învechire, fie să fie băut pe loc.