Dovlecei cu opt bile umpluți cu orez, busuioc și roșii uscate la soare

Dovlecei cu opt bile umpluți cu orez, busuioc și roșii uscate la soare
Dovlecelul cu opt bile umplut cu orez, busuioc și roșii uscate la soare este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 134 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de dovlecei, orez brun, roșii uscate la soare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Încercați Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, Tigaie italiană de orez cu dovlecei, cârnați și roșii uscate la soare, și Rulouri de dovlecei la grătar umplute cu Ricottan de lămâie-busuioc și roșii prăjite lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați blaturile de dovlecei la aproximativ 3/4 inch de sus. Scoateți interiorul, având grijă să lăsați un perete gros de aproximativ 1/4 inch pe toate părțile. Aburiti dovleceii si blaturile timp de aproximativ 8 minute, pana se inmoaie usor. Rehidratați roșiile uscate la soare înmuiându-le în apă fierbinte până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Acoperirea Fiecărui BurgerPentru Acoperirea Fiecărui Burger
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
2
Se scoate din apă și se toacă. Rezervați apă de înmuiere. Se toacă pulpa de dovlecel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
3
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare și fierbeți usturoiul timp de aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați pulpa de dovlecei și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
5
Adăugați roșiile, orezul brun și migdalele, iar dacă amestecul pare uscat, adăugați un strop de lichid de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Condiment Al Lui LawrySare De Condiment Al Lui Lawry
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
(23)(23)
6
Adăugați frunzele de busuioc, măslinele Kalamata și piperul negru după gust. Gatiti pana se incalzeste, aproximativ 3 minute. Preîncălziți cuptorul la 400 F. Folosind o lingură, umpleți cu grijă amestecul de orez în dovlecei, îngrămădind ușor deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline KalamataMăsline Kalamata
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Așezați într-un vas de copt neacoperit și coaceți timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Se servește fierbinte, acoperit cu blaturi, dacă se dorește.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista