Dovlecei coapte de Provence
Dovlecelul copt de Provence ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 172 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați pesmet, parmezan, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Lemon + Herbes de Provence pui la cuptor, Herbes de Provence, și Herbes de Provence pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Aranjați un strat de felii de dovlecel în fundul unei tigaie de plăcintă de 9 inci, astfel încât să se suprapună ușor; stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu o parte din sarea de mare și herbes de Provence. Repetați stratificarea până când dovlecelul este folosit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.
În timp ce dovlecelul se coace, amestecați împreună pesmetul, parmezanul și 3 linguri de ulei de măsline într-un bol; condimentează cu sare și piper.
Se întinde uniform peste dovleceii coapte și se întoarce la cuptor încă 10 minute; se servește fierbinte.