Dovlecei Balsamici La Grătar
Balsamic Zucchini la grătar este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 4 porții. O porție conține 44 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca o garnitura, și se face în jurul valorii de 15 minute. 455 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei, praf de usturoi, condimente și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Încercați Dovlecei Balsamici La Grătar, Zucchini la grătar cu vinetă balsamică de lămâie, și Miere Balsamic Dovlecel La Gratar Cu Avocado Si Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mic și ungeți ușor grătarul.
Periați dovlecelul cu ulei de măsline.
Presărați praf de usturoi, condimente italiene și sare peste dovlecei.
Gatiti pe gratar preîncălzit până începe să maro, 3-4 minute pe fiecare parte.
Ungeți oțetul balsamic peste dovlecel și continuați să gătiți încă 1 minut.