Dovleac umplut cu vită și curry
Dovleceii umplut cu vită și curry ar putea fi exact garnitura pe care o căutați. O porție conține 352 de calorii , 16 g de proteine și 16 g de grăsimi . Această rețetă este pentru 6 persoane și costă 1,27 USD per porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită căței de usturoi, ghimbir măcinat, orez și pătrunjel. O persoană a considerat această rețetă delicioasă și sățioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Cu un scor de 56% , acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Supa de dovlecei cu ghindă și curry, Supa de dovlecei plăcintari cu curry și Supa de dovlecei plăcintari cu curry .
Instrucțiuni
Inversați dovleacul într-o tavă de copt unsă cu unt, de 38 x 25 x 2,5 cm.
Coaceți, fără capac, la 175°C timp de 35-45 de minute sau până când sunt aproape fierte.
Între timp, într-o tigaie, gătiți carnea de vită, ceapa și usturoiul la foc mediu până când carnea nu mai este roz și ceapa este fragedă; scurgeți.
Dizolvați supa în apă; adăugați-o în tigaie. Adăugați restul ingredientelor; amestecați bine. Întoarceți dovleacul cu partea tăiată în sus în tigaie și umpleți-l cu amestecul de carne.
Umpleți cratița cu apă fierbinte până la o adâncime de 6 mm; acoperiți lejer cu folie de aluminiu.
Coaceți la 175°C timp de 20-30 de minute sau până se încălzește complet.