Dovleac umplut cu vită și curry

Dovleac umplut cu vită și curry
Dovleceii umplut cu vită și curry ar putea fi exact garnitura pe care o căutați. O porție conține 352 de calorii , 16 g de proteine și 16 g de grăsimi . Această rețetă este pentru 6 persoane și costă 1,27 USD per porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită căței de usturoi, ghimbir măcinat, orez și pătrunjel. O persoană a considerat această rețetă delicioasă și sățioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Cu un scor de 56% , acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Supa de dovlecei cu ghindă și curry, Supa de dovlecei plăcintari cu curry și Supa de dovlecei plăcintari cu curry .

Instrucțiuni

1
Inversați dovleacul într-o tavă de copt unsă cu unt, de 38 x 25 x 2,5 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Coaceți, fără capac, la 175°C timp de 35-45 de minute sau până când sunt aproape fierte.
Echipamente pe care le vei folosi
12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
3
Între timp, într-o tigaie, gătiți carnea de vită, ceapa și usturoiul la foc mediu până când carnea nu mai este roz și ceapa este fragedă; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Mici Spre Medii, Albe Sau Galbene, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată2 Cepe Mici Spre Medii, Albe Sau Galbene, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De MielTăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Vârf Generos De Garam MasalaUn Vârf Generos De Garam Masala
4
Dizolvați supa în apă; adăugați-o în tigaie. Adăugați restul ingredientelor; amestecați bine. Întoarceți dovleacul cu partea tăiată în sus în tigaie și umpleți-l cu amestecul de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată MăruntFelie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Vârf Generos De Garam MasalaUn Vârf Generos De Garam Masala
5
Umpleți cratița cu apă fierbinte până la o adâncime de 6 mm; acoperiți lejer cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată MăruntFelie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Piept De Curcan Fără Piele și Fără Os, Tăiat în FâșiiPiept De Curcan Fără Piele și Fără Os, Tăiat în Fâșii
Un Vârf Generos De Garam MasalaUn Vârf Generos De Garam Masala
6
Coaceți la 175°C timp de 20-30 de minute sau până se încălzește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista