Dovleac umplut cu vită și curry

Dovleac umplut cu vită și curry
Dovleceii umplut cu vită și curry ar putea fi exact garnitura pe care o căutați. O porție conține 352 de calorii , 16 g de proteine și 16 g de grăsimi . Această rețetă este pentru 6 persoane și costă 1,27 USD per porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită căței de usturoi, ghimbir măcinat, orez și pătrunjel. O persoană a considerat această rețetă delicioasă și sățioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Cu un scor de 56% , acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Supa de dovlecei cu ghindă și curry, Supa de dovlecei plăcintari cu curry și Supa de dovlecei plăcintari cu curry .

Instrucțiuni

1
Inversați dovleacul într-o tavă de copt unsă cu unt, de 38 x 25 x 2,5 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2
Coaceți, fără capac, la 175°C timp de 35-45 de minute sau până când sunt aproape fierte.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
3
Între timp, într-o tigaie, gătiți carnea de vită, ceapa și usturoiul la foc mediu până când carnea nu mai este roz și ceapa este fragedă; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Dizolvați supa în apă; adăugați-o în tigaie. Adăugați restul ingredientelor; amestecați bine. Întoarceți dovleacul cu partea tăiată în sus în tigaie și umpleți-l cu amestecul de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Umpleți cratița cu apă fierbinte până la o adâncime de 6 mm; acoperiți lejer cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Coaceți la 175°C timp de 20-30 de minute sau până se încălzește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista