Dovleac savuros
Savory Butternut Squash este o garnitură care servește 8. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 195 de calorii, 4 g de proteine și 4 g de grăsime per porție. Pentru 48 de cenți per porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și luați ceapă, ulei de măsline, ardei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 79%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Dovlecei sarati, Budincă de pâine sarata cu dovlecei și Slănină sărată de Ziua Recunoștinței.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, căliți ceapa și usturoiul în ulei până se înmoaie. Într-un 2-qt. vas de copt acoperit cu spray de gătit, combinați dovleceii, roșiile, morcovii și condimentele. Se amestecă amestecul de ceapă.
Acoperiți și coaceți la 350° timp de 60-70 de minute sau până când dovleceii sunt fragezi.
Serviți peste orez dacă doriți.