Dovleac Praline Fleac
Dovleac Praline fleac ar putea fi doar Scoțian rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,15 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 355 calorii. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, rom, nucșoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Dovleac Praline Fleac, Tort de tigaie cu praline de dovleac + cum se face piure de dovleac de casă, și Flan de dovleac cu pralină din semințe de dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați foaia de copt cu nonstickspray. Aduceți ambele zaharuri și jumătate și jumătatefierbeți în cratiță medie grea peste mediuînălțime ridicată, amestecând pentru a dizolva zahărul. Reducețiîncălziți la mediu-scăzut și fierbeți 5 minute,amestecând constant.
Adăugați unt,vanilie și sare. Atașați termometrul pentru bomboane la tigaie.Se fierbe fără a se amesteca până la temperaturăregistrează 260 buc. F, aproximativ 8 minute.
Scoateți dincăldură; se amestecă imediat în nuci pecan.
Transferați lafoaie pregătită, răspândită într-un singur strat. Coolcompletely. Tăiați în bucăți de 1/4 inch.
Folosind mixerul electric, bateți toate ingredientele în marecastron până când se formează vârfuri ferme. Puneți deoparte 1/2 ceașcăcremă de mascarponă pentru umplutura de dovleac.
Bateți dovleacul, brownsugar, smântână, scorțișoară, nucșoară,ienibahar și sare într-un castron mare pentru a amesteca.
Bateti inrezervat 1/2 cană cremă mascarpone.
Răspândiți 1/3 cană cremă de mascarponepeste fundul vasului fleac de 8x5 inci (capacitate de 12 până la 14 căni).
Așezați stratul de cremă ladyfingersover în fundul vasului (aproximativ jumătate din pachetul de 3 uncii).
Se presara 1 1/2 lingurirum peste.
Răspândiți 1/2 cană de umplutură de dovleacdegete, răspândindu-se pe margini.
Se presara 1 / 3cup praline peste.
Întindeți 1 cană mascarponecream peste. Acoperiți cu un alt strat dedegete.
Se presară cu 11/2 lingurirum, apoi se întinde 1 cană umplutură de dovleacpeste.
Presărați 1/2 cană de pralină peste. Repetați 1Mai mult timp cu 1 cană cremă de mascarpone,ladyfingers, 1 1/2 linguri rom, 1 cuppumpkin umplutură și 1/2 cană pralină.
Răspânditrămânând crema de mascarpone peste. Acoperiși se răcește peste noapte. Faceți înainte: poate fi făcut cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.
Presărați 1 cană pralinedecorativ deasupra (rezervați orice pralină rămasă pentru o altă utilizare).
* O cremă de brânză italiană; vândut la multesupermarketuri și la piețele italiene.
** Disponibil în secțiunea de panificație sau pâine a unor supermarketuri și la magazinele specialtyfoods.