Dovleac, Penne și varză
Dovleac, Penne și varză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 565 calorii, 21g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de unt, nucșoară, frunze de salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Pean și dovleac Penne, Dovleac Și Cârnați Penne, și Dovleac Curry Penne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aduceți la fierbere o oală cu apă sărată. Aranjați dovlecelul pe o foaie de copt și pulverizați cu spray-ul de gătit pentru a acoperi ușor; condimentează cu sare, piper și puțină nucșoară. Se prăjește până se înmoaie și se rumenesc la margini.
Așezați șofranul în bulionul de pui într-un vas mediu și adăugați varza. Aduceți la fierbere scăzută, apoi reduceți focul la foc mic. Gatiti varza la foarte frageda, aproximativ 20 de minute. Topiți untul într-o tigaie mică la foc mediu, adăugați salvia și prăjiți frunzele pentru a fi crocante.
Scoateți pe un prosop, apoi sfărâmați frunzele. Se rumenesc ușor untul. Fierbeți pastele în apă sărată până la al dente, rezervați 1/2 cană apă cu amidon, apoi scurgeți. Aruncați pastele cu apa cu amidon, dovlecei, varză și stoc, unt rumenit, salvie sfărâmată și brânză. Aruncați timp de 2 minute pentru a absorbi sosul, apoi puneți-l în caserolă și răciți. Magazin pentru o masă make-ahead. Pentru a reîncălzi, coaceți la 375 de grade F, acoperite slab cu folie. Apoi se acoperă cu puțină brânză și se fierbe pentru a croi marginile.