Dovleac ghindă umplut cu cireșe
Ai nevoie de un aperitiv ovovegetar fără gluten și lacto ? Dovleac ghindă umplut cu cireșe ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 321 de calorii , 3 g de proteine și 6 g de grăsime fiecare. Pentru 1,18 USD per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți sare, zahăr brun, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 39% , ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt dovlecei de ghindă prăjiți umpluți cu Biryani picant (veg/vegan) , dovlecei de ghindă umpluți și dovlecei de ghindă umpluți cu curcan și orez .
Instrucțiuni
Tăiați dovleacul în jumătate; aruncați semințele.
Puneți dovleceii tăiați cu partea în sus în două de 13 inchi. x 9-in. vase de copt acoperite cu spray de gătit.
Combinați cireșele, zahărul brun, coaja de lămâie, nucșoara și sarea; cu lingura în jumătăți de dovleac.
Stropiți cu suc de lămâie; uns cu unt.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 45-55 de minute sau până când dovleceii sunt fragezi.