Dovleac ghindă glazut cu arțar
Dovleac ghindă glazut cu arțar necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2 și costă 1,59 USD per porție. O porție conține 288 de calorii , 2 g de proteine și 0 g de grăsimi . Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenoasă cu fodmap . Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, ghimbir măcinat, sirop de arțar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 61% , care este solid. Rețete similare sunt Dovlecei de ghindă cu arțar și curry , Biscuiți de ghindă cu salvie și gruyere și Dovlecei de ghindă la cuptor cu spanac .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350°. Scoateți și aruncați semințele din dovleac.
Așezați partea tăiată în jos într-un format de 13 x 9 inci. vas de copt; adauga apa.
Se coace, neacoperit, la 45 de minute.
Scurgeți apa din tigaie; întoarceți dovleceii tăiați în sus.
Combina siropul, zaharul brun, scortisoara, ghimbirul si sarea; se toarnă în jumătăți de dovleac.
Coaceți, descoperit, 10 minute sau până când glazura este încălzită.