Dovleac ghindă cu umplutură de zmeură
Dovleac ghindă cu umplutură de zmeură este o garnitură care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine , 8 g de grăsimi și un total de 305 de calorii . Pentru 100 de cenți per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Recunoștinței . Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ceai verde, orez brun gata, ulei de măsline și concentrat de suc de portocale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute . Cu un scor de 84% , acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Dovlecei de ghindă cu umplutură de afine , Dovlecei de ghindă cu umplutură de mere și Dovlecei de ghindă cu umplutură de spanac .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Tăiați dovleceii în jumătate și scoateți semințele. Folosiți o pensulă de patiserie pentru a unge dovleceii cu ulei de măsline și stropiți cu condiment pentru plăcintă de dovleac; pus deoparte.
Într-un castron mare, amestecați pentru a combina ingredientele rămase. Umpleți centrele de dovleac cu amestec de umplutură.
Se aseaza intr-o tava de copt si se acopera cu folie.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute.
Scoateți folia și continuați să coaceți încă 15 până la 20 de minute sau până când dovleceii sunt fragezi la furculiță.
Tăiați fiecare jumătate de dovleac ghindă în jumătate și serviți fierbinți.